Haz

8 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz namaz gezisi programına bir yenisini de bugün ekledik. Önce öğrencilerimizle güzel bir kahvaltı yaptık ardından Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Valide Sultan Gemisiyle boğaz turu programına katıldık.Cuma namazını Çamlica camiide eda edip İslam Kültür Müzesini ziyaret ettik.Ögrencilerimizle unutulmaz anlar yaşadik. Bu güzel organizasyonu yapan meslek dersi öğretmenlerimize ve Zümre başkanları Hatice Kütükde hocamıza, Ögrencilerimize ücretsiz ulaşım imkani sağlayan Pendik Belediyesine ayrıca teşekkür ederiz.

Haz

Pendik İmam Hatip Okulları Şenliği 8/9 Haziran tarihlerinde Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşti.

Haz

Öğrencilerimizin düşünce dünyasını zenginleştiren şiir okuma faaliyeti gerçekleştirerek klipler çektik. Çalışmada yer alan öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi tarafından Yabancı Dil ağırlıklı 5. sınıflarımıza yıl sonu kazanım değerlendirme sınavı uygulanmıştır.

May

Tarihi ve kültürel geziler çerçevesinde öğrencilerimizle Tarih Yarımada gezimizi gerçekleştirdik.

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş hayatını eğitime adamış vefakâr öğretmenlerimizle öğrencilerimizi bir araya getirdik.

May

12. Sınıf öğrencilerimizi büyük bir gururla mezun ettik.

May

Dünyanın öbür ucundan, uzak batıdan, Kanada'dan Türkiye'ye uzanan bir hikaye.

May

TIMSS grubumuz ile Tuzla Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan Planetaryum Gözlemevi’ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Planetaryum sistemleri için özel tasarlanmış bilim temalı film izleyerek, temel astronomi bilgilerini geliştirme fırsatı buldular.

May

Değerli öğretmenlerimizin de katılımıyla gerçekleşen voleybol turnuvamız  8\A sınıfının şampiyonluğu ile tamamlandı. Katılımı için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Müsabakalarda performans sergileyen tüm öğrencilerimiz için hem güzel bir teşvik hem değerli bir anı oldu.

May

Okul içi mekanlarda;  merdiven , koridor ve sınıf cam kenarlarındaki çiçeklerimizle okulumuz çok daha renkli.

May

2018 yılından bu yana düzenlenmekte olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalini bu yıl da öğrencilerimizle beraber ziyaret ettik.

May

İstanbul Anadolu yakasında düzenlenen, 112 imam hatip okulu ve 3104 öğrencinin katıldığı ‘Kuran’ı Anlamaya Doğru- Nebe Nâs’ yarışmasında, 6/C sınıfından öğrencimiz Ecrin Gülen il 8.si olmuştur. Kendisini canı gönülden tebrik ederiz. Rabbimiz kıymetli öğrencimize Kur’ân’ın ışığında, başarılarla dolu, öğrendiği ayetlerle âmil bir ömür bahşetsin.

May

4 Mayıs Perşembe günü okulumuz 6/7/8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Ashab-ı Suffe Camiinde gerçekleşti. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve  cami imamının iştirak ettiği yarışmada öğrencilerimiz performanslarını sergilediler. 8. Sınıflardan Rüveyda Bereket birinci, Elif Melek Sadi ikinci ve Esra Kırca yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize ve bizleri Ashab-ı Suffe camiinde ağırlayan Cami İmamı Adem Uçar'a teşekkür ederiz.

Nis

26 Nisan Çarşamba günü spor salonumuzda beden eğitimi öğretmenimizce düzenlenen mini voleybol turnuvasına katılan tüm sınıflarımıza teşekkür eder, turnuvayı birinci olarak tamamlayan 5/C sınıfımızı tebrik ederiz.