İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında "SAFAHAT PANOSU" hazırladık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Atasözleri ve Deyimler öğrenciler tarafından drama etkinliğiyle canlandırıldı.

Şbt

Öğrencilerimizi telefon oyunlarından kurtarmak için yaptığımız  ,Zeka ve Akıl Oyunları Köşemiz Hayırlı Olsun

Öğrencilerimize Tarihi Ve Kültüel yerlerimizin tanınması için gezi düzenledik

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Aralık ayında Divanu Lügati’t Türk ve Safahat’ten seçilen kelimelerle "Anlamını Bul" etkinliği yapıldı.

Şbt

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı uygulanan 5. 6. ve 7. sınıflarımıza, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve tüm Türkiyede eş zamanlı yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavı 15/02/2024 tarihinde uygulanmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür. Dünyanın birçok yerinde tarihleri farklı olsa da öğretmenler günü kutlamaları yapılmaktadır. Okulumuzda da 24 Kasım 2023 tarihinde, öğretmenler odasında Öğretmenler Günü kutlamaları yapıldı. Kutlamalara Okul İdaresi, Okul Aile Birliği ve Öğretmelerimiz katıldı. Kutlama, Okul Aile Birliğimizin öğretmenlerimiz için bugüne özel aldığı hediyelerin,Okul Müdürümüz Cemalettin GÜMÜŞ tarafından takdim edilmesi ve öğretmenlerimiz için ikramların yapılması ile sona erdi. Tüm öğretmenlerimizin bu müstesna gününü bir kez daha kutluyor ve iyi ki varsınız diyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutladık.

Kas

Okulumuz öğrencileri ile Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi Sportif Gösterilerine katıldık.

Kas

2023 PENDİK 100.YIL CUMHURİYET KUPASI DRAGON BOT YARIŞLARI öncesinde düzenlediğimiz "2023 PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT" Eğitimlerimiz Güzelyalı Sosyal Tesislerimizde ilçemizdeki çeşitli Liselerde öğrenim gören 12. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla başladı.

Eyl

İstanbul Milletvekilimiz Tuğba IŞIK ERCAN Hanımefendiye  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

8. Sınıflarımızla "Yenişehir Piknik Alanı"nda  LGS sınavının yorgunluğu atıp  ortaokulun bitişini tebessümle hatırlayacağımız eğlenceli bir piknik yaptık.

Haz

7/ 8 Haziran tarihlerinde okulumuz Kurtköy anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşen kermesimize katkı sağlayan tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize çok çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen kermesde birinci olan sınıfımız ve İhh kumbarasinda en çok bağışı toplayarak birinci olan siniflarimizla Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Valide Sultan Gemisiyle boğaz turu programına katıldık.Bu güzel organizasyon için Üsküdar Belediyesine çok teşekkür ederiz.Bogaz turunun ardından da Çamlica camiinden cuma namazıni kılıp gezimizi noktaladik.Gezimizde öğrencilerimize eşlik eden Büşra Yılmaz ve Nazife Sağırlı hocalarımıza maddi manevi destek olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.