İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Tarihi ve kültürel geziler çerçevesinde öğrencilerimizle Tarih Yarımada gezimizi gerçekleştirdik.

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş hayatını eğitime adamış vefakâr öğretmenlerimizle öğrencilerimizi bir araya getirdik.

May

12. Sınıf öğrencilerimizi büyük bir gururla mezun ettik.

May

Dünyanın öbür ucundan, uzak batıdan, Kanada'dan Türkiye'ye uzanan bir hikaye.

May

TIMSS grubumuz ile Tuzla Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan Planetaryum Gözlemevi’ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Planetaryum sistemleri için özel tasarlanmış bilim temalı film izleyerek, temel astronomi bilgilerini geliştirme fırsatı buldular.

May

Değerli öğretmenlerimizin de katılımıyla gerçekleşen voleybol turnuvamız  8\A sınıfının şampiyonluğu ile tamamlandı. Katılımı için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Müsabakalarda performans sergileyen tüm öğrencilerimiz için hem güzel bir teşvik hem değerli bir anı oldu.

May

Okul içi mekanlarda;  merdiven , koridor ve sınıf cam kenarlarındaki çiçeklerimizle okulumuz çok daha renkli.

May

2018 yılından bu yana düzenlenmekte olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalini bu yıl da öğrencilerimizle beraber ziyaret ettik.

May

İstanbul Anadolu yakasında düzenlenen, 112 imam hatip okulu ve 3104 öğrencinin katıldığı ‘Kuran’ı Anlamaya Doğru- Nebe Nâs’ yarışmasında, 6/C sınıfından öğrencimiz Ecrin Gülen il 8.si olmuştur. Kendisini canı gönülden tebrik ederiz. Rabbimiz kıymetli öğrencimize Kur’ân’ın ışığında, başarılarla dolu, öğrendiği ayetlerle âmil bir ömür bahşetsin.

May

4 Mayıs Perşembe günü okulumuz 6/7/8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Ashab-ı Suffe Camiinde gerçekleşti. İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve  cami imamının iştirak ettiği yarışmada öğrencilerimiz performanslarını sergilediler. 8. Sınıflardan Rüveyda Bereket birinci, Elif Melek Sadi ikinci ve Esra Kırca yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize ve bizleri Ashab-ı Suffe camiinde ağırlayan Cami İmamı Adem Uçar'a teşekkür ederiz.

Nis

13 Nisan 2023  Perşembe günü yapılan, geleneksel okul iftarımız 500 kişilik katılım ile yine harika oldu.

Nis

Öğrencilerimizin kişisel gelişim ve kapasitelerinin artırılmasının yanı sıra bilim ve teknoloji üretebilen bireyler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlayacak projeler hayata geçiren Pendik Belediyesi Sülüntepe Bilim Merkezini ziyaret ettik.

Nis

TIMSS Öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırmasıdır. Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesidir.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizle okul tanıtım ziyaretlerimiz çerçevesinde Pendik Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik. Ziyaretimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Resim yeteneği olan öğrencilerimizi değerlendirmek için Pendik belediyesi Neyzen Teyfik sanat atölyesine misafir olduk.