e-Twinning Fen Okuryazarlığı

Gülşen Güler CEYLAN

Şbt

E-Twinning projemiz "Fen Okuryazarlığı" kapsamında öğrencilerimiz günlük yaşamda rahatça bulabildikleri malzemelerle "Paraşüt" tasarladılar.

Öğrencilerimiz bu etkinlik öncesi proje yürütücüsü Fen Bilimleri Öğretmenimiz Gülşen GÜLER CEYLAN tarafından hava direnci, hava direncini artıran ve azaltan örnekler konusunda bilgilendirildiler. Ardından model tasarlayarak, paraşütün işlevini de deneyerek öğrenmiş oldular.

Ock

E-Twinning projemiz "Fen Okuryazarlığı" kapsamında öğrencilerimiz günlük yaşamda rahatça bulabildikleri malzemelerle "Dinamometre Modeli" hazırladılar. Öğrencilerimiz bu etkinlik öncesi Fen Bilimleri Öğretmenimiz Gülşen GÜLER CEYLAN tarafından dinamometre konusunda bilgilendirildiler. Ardından model hazırlayarak dinamometrenin işlevini de deneyerek öğrenmiş oldular.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Gülşen GÜLER Ceylan'ın koordine ettiği e-twinning projemiz olan Fen Okuryazarlığı, afiş ve logo çalışmaları ile devam ediyor.

Öğrencilerimiz proje ortağımız olan okullardaki öğrencilerle bir webinarda buluştu ve Web 2.0 araçlarından biri olan Canva programı ile tanıştı. Bu uygulamayı kullanarak da projemiz için çok güzel logo ve afiş çalışmaları yaptılar.

Ara