Nis

Meslek dersi öğretmenlerimizce hazırlanıp sergilenen ödüllü bulmacamıza öğrencilerimiz ilgi ve merakla yaklaşıp çözmek için yoğun çaba sarfettiler.

Nis

Ramazan ayı boyunca okul panolarımız Ayet ve Hadislerle öğrencileri buluşturdu.

Nis

13 Nisan 2023  Perşembe günü yapılan, geleneksel okul iftarımız 500 kişilik katılım ile yine harika oldu.

Nis

Etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler incelenerek değerlendiriildi ve sonuçlar tüm öğretmenlerimizle paylaşıldı.

Nis

Öğrencilerimizin kişisel gelişim ve kapasitelerinin artırılmasının yanı sıra bilim ve teknoloji üretebilen bireyler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlayacak projeler hayata geçiren Pendik Belediyesi Sülüntepe Bilim Merkezini ziyaret ettik.

Nis

TIMSS Öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırmasıdır. Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesidir.

Nis

Müberek Ramazan ayı ile beraber okulumuzdaki öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun çaba ve gayretleri ile okul panolarımız, koridorlarımız bu ayın manevi değerini yansıtacak biçimde süslendi. Çalışmalara katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizle okul tanıtım ziyaretlerimiz çerçevesinde Pendik Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik. Ziyaretimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Resim yeteneği olan öğrencilerimizi değerlendirmek için Pendik belediyesi Neyzen Teyfik sanat atölyesine misafir olduk.

Mrt

Ramazan nedeniyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kolilerin hazırlanıp ulaştırılmasında destek olan tüm öğretmenlerimize ve Yılmaz Turizm'e teşekkür ederiz.