Cemalettin GÜMÜŞ - Okul Müdürü

• 1970 Yılında Tokat ili Niksar ilçesi Yakınca köyünde doğdu.İlkokulu Yakınca köyü İlkokulunda okudu.Ortaokulu ,Niksar İmam Hatip Ortaokulunda okudu .İstanbul  İmam Hatip Lisesinden 1991 Yılında mezun oldu.Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1996 Yılında mezun oldu. İlk görev yeri olan  Adıyaman ili Çelikhan ilçesi  Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği yaptı .İstanbul  ili Pendik ilçesi Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği yaptı.Yine İstanbul ili Pendik ilçesi Velibaba Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.Daha  sonra İstanbul ili Pendik ilçesi Prof.Dr.Muhammet Tayyip Okiç Anadolu İmam Hatip Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi  Ve Marmara Üniversitesinin düzenlediği Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı.Erasmus Projesi Koordinatörlüğü yaptı.15 tane Avrupa Ülkesinde proje yaptı.İleri derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.
  • Evli ve 3 çocuk babasıdır.17/06/2022 itibari ile okulumuzdaki görevine başlamıştır.