T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

TEOG DA TÜRKİYE BİRİNCİSİYİZ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan merkezi sınavlarda (TEOG) büyük bir başarıya imza attık.

Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak yapılan TEOG sınavında aynı sınıftan iki Türkiye birincisi çıkararak önemli bir başarıya imza attık.

Okul yönetimi, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin üst düzeyde tutulduğu okulumuzda TEOG'daki başarımız artık geleneksel bir hale geldi. Aynı sınıftan bütün sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan iki öğrencimiz var. Üstelik bu öğrencilerimiz sınava sadece okulumuzun imkânları ile hazırlanmış olup, herhangi bir dershane, etüt merkezi veya özel ders desteği olmadan bunu gerçekleştirdiler. Bununla birlikte yüksek başarı elde eden 50'den fazla öğrencimiz bulunuyor. Bu alınan sonuç, bütün paydaşlarımızla uzun zamandan beri işbirliği içinde sarf ettiğimiz büyük bir emeğin meyvesidir. Bu başarının ortaya çıkmasında büyük emeği olan öğretmenlerimize, gecesini gündüzüne katarak çalışan öğrencilerimize ve attığımız her adımda maddi ve manevi olarak bizlere destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

 İkinci dönemde yapılacak TEOG sınavlarında da başarımızı arttırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.01.2017 - Güncelleme: 07.04.2023 12:26 - Görüntülenme: 1297
  Beğen | 0  kişi beğendi