İSTANBUL / PENDİK - Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM YARDIMI

Vakıflar Genel Müdürlüğünce, Mazbut Vakıfların vakfiyelerinde yer alan hayır şartlarının yerine getirilmesi amacıyla, 5737 sayılı Vakıflar Kanununa dayanılarak hazırlanan, 27.09.2009 tarih ve 27010 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Vakıflar Yönetmeliğinin Dördüncü bölümünde yer alan Eğitim Yardımı başlığı altındaki hükümler doğrultusunda muhtaç durumda olan öğrencilerin durumu dikkate alınarak İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerine eğitim yardımı yapılmaktadır.
Bu yönetmelik gereği 17 Eylül-17 Ekim 2018 tarihleri arasında Vakıflar Genel Müdürlüğünün vgm.gov.tr internet sitesinde belirtilen tarihlerde açılacak olan sistem üzerinden online olarak burs için başvuru yapılacaktır. Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda kazanan öğrencilerin isimleri aynı web adresinde duyurulacaktır.

Yayın: 01.07.2018 - Güncelleme: 14.09.2018 12:04 - Görüntülenme: 6342