BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE ULAŞTI

Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizin akademik başarısını okulumuzun imkânları çerçevesinde ödüllendirerek eğitimdeki motivasyonu artırmayı, başarıyı kalıcı hale getirmeyi kurum geleneği olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda okul olarak Teog tercihlerinde 400 ve üzeri puanla okulumuzu ilk sırada tercih ederek okulumuza yerleşen öğrencilerimize eğitim bursu ile birlikte çeşitli ödüller vaad etmiştik. Tercih döneminde ödüllendirme için belirlenen şartları taşıyan öğrencilerimize düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi. Törende konuşan okul müdürümüz Mehmet Tayyip AYDIN; "Okul olarak yakaladığımız kurumsal başarıyı daha iyi bir seviyeye taşımak adına yoğun çaba harcıyoruz. Bu kapsamda okulumuzu tercih edecek yüksek puanlı öğrencilerimizi ödüllendireceğimizi tercih döneminde kamuoyuna açıklamıştık. Verdiğimiz sözü yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Okulumuzda 9. Sınıfa başlarken başarıları ile adından söz ettiren bu öğrencilerimiz, mezun olurken de YGS-LYS başarısı ile okulumuzu gururla temsil edeceklerdir." Sözleri ile düşüncelerini dile getirdi.

Yayın: 16.12.2016 - Güncelleme: 07.04.2023 12:26 - Görüntülenme: 1049